Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

Om hjemmesiden

Her finder du sider om antenneforeningens virke.

Informationen findes via menuen og siderne Servicenyt samt Debat.
  1. Menuen dækker opslagsinformation. Fx i forbindelse med en generalforsamling findes aktuelt om det under Generalforsamling.
  2. Under Servicenyt findes fællesantenneanlæggets driftinformation, varsler og nyheder til foreningens medlemmer.
  3. Debat dækker mere bredt med relateret information.
Der findes en søger på hvert område. De virker sådan, at fx søgeren ved Opslagsinformation søger kun i Opslagsinformation.

Nyt om hjemmesiden findes under Debat emne om hjemmesiden.

Hjemmesiden afløser tidligere sider, som ligger på nettet lidt endnu, men vedligeholdes ikke for tilpasning til browsere.

Webmaster er Herman Ransborg.Optimal oplevelse af indholdet
opnår du, med en af de mere gængse browsere og med en skærmopløsning på mindst 1024x768. For smartphones og tavlecomputere kan det være lidt forskelligt, hvad man skal supplere ekstra med, for at se det meste på web. Men dem dækker vi også og for at fremme at alle medlemmer kan se indholdet så vælger vi at lægge PDF-filer ud på aovnet.dk, frem for at lægge forskellige office dokument formattyper ud. Det øger også sikkerheden for brugerne af aovnet.dk.

Siderne findes også i en skabelon til mobilvisning, til læsning på smartphones og tavlecomputere. Serveren for aovnet.dk starter ved opslag en dialog med browseren for at finde og sætte bedste tilpasning. - For internetvisning findes en menusøjle yderst til højre, den er fjernet ved mobilvisning. Det kompenseres der så også lidt for i mobilvisning, ellers er det samme indhold i disse to fremvisningsformater.Feeds
Indlæggene på Servicenyt og Debat kan også modtages som XML feeds

Atom http://servicenyt.aovnet.dk/feeds/posts/default
RSS http://servicenyt.aovnet.dk/feeds/posts/default?alt=rss

Atom http://debat.aovnet.dk/feeds/posts/default
RSS http://debat.aovnet.dk/feeds/posts/default?alt=rss