Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

Bredbånd og telefoni


Stofa tilbyder dig at supplere med bredbånd og telefoni over internet.
Bemærk: Alle medlemmer kan frit få den laveste hastighed i bredbånd (1.024/512 Kbps) til 0 kr.
Ligeledes kan man få udført klargøring til bredbånd uden beregning. Dog på betingelse af at den eksisterende boliginstallation ellers er i orden og at der ikke stilles krav om at montøren skal fremføre et nyt kabel til et andet sted i boligen, end hvad montøren finder mest praktisk. Ellers kan disse ting også klares mod regning. Stort set alle medlemmer har har dog allerede fået løst klargøring til bredbånd.

Læs mere: Stofa - Hastigheder og bredbåndspriser.


Sådan opretter eller ændrer du dit abonnement
Du kan oprette og ændre aftale via:
  • Bestil via Kundeservice, eller
  • Konto login - efter registrering
    Er du allerede kunde hos Stofa så kan du, med selvbetjening, ændre på din aftale via login til din konto på Stofa Mine sider. Også her er du naturligvis velkommen til at ringe til Kundeservice.
  • Du kan også bestille og opsige mange af ydelserne direkte fra Stofa SmartTv.
  • Du er altid velkommen til at ringe til Stofa Kundeservice på telefon 88 30 30 30 for hjælp vedrørende abonnement.

Se også:
Skal vi løfte en flig om fordele
Med løsningen kan du på samme tid
  • se TV og høre radio
  • tale i din telefon
  • surfe på internettet
Med fri trafik kan nettet bruges ubegrænset uden ekstraregninger. Man kan lade de un­ge, og gæster, surfe så meget de lyster. Man kan vælge at lade Pc'en være kon­stant online, og fx sætte sin mail op, så man får et praj så snart der er ny post. Man kan med få klik, på en ny måde, udnytte nettets op­slags­vær­ker. Der er mindre grund til at installere offline information på Pc'en, og man er nærmere realtidsinformationen.

Med hensyn til sikkerheden ved vi godt, at vores software bør holdes op­da­te­ret. Nu er det muligt uden at tænke på pengepungen.

Internettet gør verdenen mindre, nu kan du udforske mulighederne, når du har ti­den, uden at skulle spekulere over, hvornår det er billigst. Når det sker via an­ten­ne­for­e­nin­gen, så kan du tilmed dele dine erfaringer med naboerne. Da løs­nin­gen er eftertragtet, så er det også en investering i din bolig - både fæl­les­an­ten­nen og fast bredbånd med fri trafik, til fast pris, samt fri antal tilkoblinger (med egen router).

Dit valgte månedlige a­bon­ne­ment hos Stofa dækker alt nødvendigt for fuld ud­nyt­tel­se af løsningen. Stofa yder fri support på servicen. Det gælder dog ikke vedligehold på dit lokalnet og computerudstyr; men se Privathjælp.

Bredbånd kun til medlemmer
Grundpakkebrugere kan også vælge bredbånd. Vi tilbyder ikke bredbånd uden medlemskab i foreningen.HF-tæt vægdåse Data/Radio/TV

Klargøring til bredbånd
Din boliginstallation skal være klargjort med returvej for bredbånd før løsningen vil virke problemfrit. For tilkoblinger til fæl­les­an­ten­nen efter foråret 2003 er det løst i de fleste tilfælde. Har din til­slut­nings­då­se tre udtag Data/Radio/TV, da er din installation sand­syn­lig­vis klargjort. Stofa sender dit kabelmodem så du har den få dage efter tilmeldingen, så du kan tilkoble dig. Der fordres et antennekabet til brug mellem skilledåse og kabelmodem - Det kan bestilles hos Stofa samtidig med du bestiller bredbånd eller telefoni. Du kan eventuel købe kablet hos Erik Jepsen. Servicefirmaet hjælper dig også gerne med at ændre din boliginstallation, så du får data udtag hvor du ønsker. Du kan også bestille det hos Stofa samtidig med bestilling af internet ellet telefoni. Er din bolig klargjort på forhånd så kalder Stofa det for 'Gør-det-selv' installation. Skal der en tekniker ud for at ændre i din installation, så kalder Stofa det for 'Standard installation'.
Klargøring til bredbånd består i at etablere et returvejssystem i boliginstallationen, og heri et punkt, hvor kabelmodemet tilsluttes.